Als je een domeinnaam hebt geregistreerd bij Alfahost dan kun je de DNS hiervan bewerken. We laten in deze handleiding zien hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Inloggen

• Log je in op je klantomgeving bij Alfahost;
  • Klik bovenin op Domains en vervolgens Manage DNS;

• Zet een vinkje voor de domeinnaam waarvan je de DNS wilt bewerken;

• Klik op het potlood icoontje uiterst rechts.

DNS aanpassen

Als je de instructies uit de vorige stap hebt gevolgd zit je nu in het scherm waar je alle DNS records ziet. Je kunt deze naar wens aanpassen. Denk er aan om daarna onderaan op Save Changes te klikken.