Je kunt bijna al je zaken regelen op onze website via het klantportaal Mijn Alfahost. Je logt in op een beveiligde omgeving met je e-mailadres en wachtwoord.

Inhoudsopgave

Waar log ik in?

  1. Ga naar alfahost.nl via je webbrowser;
  2. Klik rechts bovenin op het icoontje naast de winkelmand;
  3. Vul je e-mailadres en wachtwoord in. 

Ik ben het wachtwoord kwijt!

Als inloggen mislukt is het waarschijnlijk dat je het verkeerde wachtwoord invult. Je kunt dan kiezen voor de optie Forgot Password. We sturen dan een reset naar je mailadres. Werkt het e-mailadres ook niet? Neem dan contact met ons op.

Volgens mij heeft iemand anders toegang tot mijn account

Als je het vermoeden hebt dat een onbevoegd persoon heeft kunnen inloggen in jouw account, is het het belangrijkste om het wachtwoord te veranderen. Je zorgt daarmee dat de toegang direct ontzegt wordt. Log in en klik rechts in het drop down menu op Change Password. Heeft iemand het wachtwoord aangepast? Gebruik dan de wachtwoord vergeten optie.

MFA Instellen

Daarnaast is het ook belangrijk om multifactor authenticatie in te schakelen. Hiermee kun je elke login poging verifieren via je telefoon. Ga naar https://mijn.alfahost.nl/clientarea.php?action=security om dit in te schakelen.

Contact

Neem gerust contact met ons op om te evalueren wat er gebeurt is, of alle maatregelen genomen zijn en of we nog iets moeten bespreken.