Je kunt je zaken regelen op onze website via het klantportaal Mijn Alfahost. Je logt in op een beveiligde omgeving met je e-mailadres en wachtwoord. In dit artikel bespreken we hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Inloggen

1. Ga naar de website;
  2. Klik rechts bovenin op Inloggen;
  3. Vul je e-mailadres en wachtwoord in.

kezDmt3X4rQG2jNUI1-TEcplM_XQcOHqNw

Wachtwoord kwijt

Als je het wachtwoord kwijt bent kun je kiezen voor de optie Forgot Password. We sturen dan een reset naar je mailadres. Werkt het e-mailadres ook niet? Neem dan contact met ons op.

CasyKFw04XF2TXy7ky8Uw1w_jQVC6C_coA

Wachtwoord veranderen

Log in en klik rechts in het drop down menu op Change Password. Je kunt ook gebruik maken van de wachtwoord vergeten optie.

lbU8q0P47zLUm0-wcEd5UkfDqQ8XQtoP5w

Multifactor authenticatie

Daarnaast is het ook belangrijk om multifactor authenticatie in te schakelen. Hiermee kun je elke login poging verifieren via je telefoon. Ga naar https://mijn.alfahost.nl/clientarea.php?action=security om dit in te schakelen.