Als je een hosting- en/of mailpakket hebt bij Alfahost, dan kun je mailadressen aanmaken en deze koppelen aan een postvak. Hiervoor stel je een wachtwoord in om het postvak via een client of webmail te benaderen. Een postvak aanmaken of bewerken doe je vanuit je klantomgeving op Mijn Alfahost. Deze handleiding verteld je er meer over.

Inhoudsopgave

Waar moet ik zijn?

In Mijn Alfahost ga je naar Services in het menu bovenaan en vervolgens My Services. In het nieuwe scherm klik je nu op Active. Dat is de groene button rechts van het pakket waar het om gaat.

In het nieuwe scherm kun je vervolgens naar beneden scrollen totdat je E-mail Management ziet.

E-mailadres aanmaken

Wil je een nieuw e-mailadres aanmaken? Als je de stappen uit de vorige alinea gevolgd hebt, kun je klikken op Email Accounts en vervolgens op Create Account. Je kunt nu het mailadres, wachtwoord en eigenschappen invullen.

E-mailadres aanpassen

Wachtwoord aanpassen of een postvak groter maken? Volg dezelfde stappen maar klik nu achter één van de mailadressen om het wachtwoord of de eigenschappen te wijzigen.