Als je een mailadres hebt bij Alfhahost, dan kun je deze door laten sturen. Hieronder leggen we je dat uit.

Inhoudsopgave

Waar moet ik zijn?

In Mijn Alfahost ga je naar Services in het menu bovenaan en vervolgens My Services. In het nieuwe scherm klik je nu op Active. Dat is de groene button rechts van het pakket waar het om gaat.

My Services selecteren

In het nieuwe scherm kun je vervolgens naar beneden scrollen totdat je E-mail Management ziet.

Forward instellen

E-mail forwarders selecteren

Kies hier voor Email Forwarders. Je kunt nu het doeladres invullen. Kies voor Opslaan om de keuze te bevestigen.